Select Page

Butlletí 2014-2017

El Butlletí es renova

Estimats socis i sòcies,

Benvinguts al nou format del butlletí de l’Associació Catalana de Sociologia. En primer lloc volem agrair a les persones que l’havien fet possible durant molt de temps. Gràcies pel seu esforç i dedicació. Sota la màxima del renovar-se o morir, hem agafat l’empenta del butlletí amb energia i ganes de donar-li una volta.

El nou butlletí de l’ACS surt a la llum encarant dos reptes. En primer lloc volem sumar-nos a la revolució tecnològica passant del butlletí en paper al butlletí electrònic. Entre altres avantatges, agilitzarà la publicació i podrem oferir-vos butlletins més actualitzats i de forma més freqüent. La segona fita és aconseguir que els socis també hi participin. És per això que hem creat l’ACSpai del soci. Aquí podreu exercitar la vostra imaginació sociològica enviant vinyetes, fotografies tuits. Les vostres aportacions les recollirem a acs@iec.cat.

I per acabar,deixeu-nos dir que el butlletí reneix en un context que no podria ser més interessant per una professió com la nostra. Canvis a nivell polític, econòmic i social, que fan que l’anàlisi de les desigualtats i la comprensió dels fenomens col·lectius estiguin a l’ordre del dia. La Sociologia és la disciplina capaç d’explicar la realitat social profundament. De comprendre-la, d’analitzar-la i fins i tot fer propostes per millorar-la.

Sociòlegs i sociòlogues de casa nostra, no defalliu en aquesta professió que a les acaballes de 2014 és tan necessària com desconeguda per la societat.

Liliana Arroyo
Teodor Mellen

Número 5 (gener – març de 2017)
Número 4
(2 d’octubre de 2015)
Número 3 (18 de juny de 2015)
Número 2 (14 de desembre de 2014)
Número 1 (5 de novembre de 2014)