Select Page

Premi instituït l’any 1996 per l’Associació Catalana de Sociologia que està integrat en els premis que atorga l’Institut d’Estudis Catalans. Des d’aleshores s’ha organitzat de manera ininterrompuda.

Els objectius són potenciar la recerca sociològica entre les noves generacions de sociòlegs i premiar els millors treballs fets per investigadors novells. El premi és per a un treball d’investigació inèdit, teòric o empíric, en el camp de la sociologia. L’Associació Catalana de Sociologia promou la publicació del treball o treballs premiats.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC i, seguidament, s’han de presentar tres exemplars del treball impresos en paper en format ISO A4 a un espai i mig d’interlineat i relligats —acompanyats del comprovant de la tramitació telemàtica— a la seu de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

Trobareu tota la normativa i el procediment per presentar-vos-hi seguint aquest enllaç.

El termini d’admissió de candidatures finalitza el 30 de novembre de 2017, a les 13 hores.