Select Page

Us recordem que el proper Seminari de Teoria Sociològica Raimon Bonal tindrà lloc el 22 d’abril, ja que el quart dilluns del  mes de març coincideix amb Setmana Santa.

La lectura acordada per debatre en la propera sessió fou l’article de Michael Burawoy (2005) For Public Sociology, American Sociological Review, Vol. 70, February, pp. 4-28. I que podeu trobar en lliure accés a la xarxa en anglès i en castellà en aquests links:

Anglès: http://burawoy.berkeley.edu/PS/ASA%20Presidential%20Address.pdf 

Castellà: http://burawoy.berkeley.edu/PS/Translations/Spain/ASA.Spanish.pdf   

Aprofitem per convidar-vos a escoltar aquest autor en directe el proper dijous 7 de març a les 16h a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB! 

Michael Burawoy, President de l’Associació Internacional de Sociologia i Professor de Sociologia de Berkeley, parlarà de: New Social Theory for New Social Movements (amb el ppt traduït al català). Més informació: http://www.ub.edu/sociologia/isdub/programa.html 

Pel seminari ens trobarem, doncs, el 22 d’abril de 18.30h a 20h. a la Sala Fontseré de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47, de Barcelona).Per aquelles i aquells que vulguin fer un “toc” abans, ens trobarem a les 18h al restaurant Carmelites (C/Doctor Dou, 1). 
 

Lectures realitzades
Continuar llegint →