Select Page

Debats_Societat_Avui_2015_PosterAmb motiu de l’aparició del volum Societat Catalana 2014, el Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa” i l’Associació Catalana de Sociologia coorganitzen la segona edició del cicle “Debats per entendre la societat d’avui”, que vol traslladar a la ciutadania les anàlisis i les reflexions que es desprenen d’aquest estudi. Per a aquesta edició s’han triat quatre temes de màxima actualitat: la qualitat de l’ocupació, l’emigració dels joves, la solidaritat cívica i les classes socials.

El cicle s’adreça al públic general, i especialment a aquelles persones que s’interessen per les grans qüestions socials, que volen saber per pensar, reflexionar per comprendre i actuar per millorar el futur. Les sessions s’estructuren en forma de diàlegs. Comencen amb la intervenció d’un ponent, especialista en una de les matèries que s’hi tracten i autor d’un dels capítols de l’anuari Societat Catalana 2014, i a continuació un ponent convidat del món de la universitat, l’administració o l’àmbit social hi introdueix un element de contrast.

El sociòleg Oriol Homs, coordinador de l’anuari, serà l’encarregat de moderar les sessions.

El cicle tindrà lloc, del 13 de maig a l’1 de juliol de 2015, a les 19 h, al Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa” (Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona).

  • Dimecres 13 de maig. L’impacte de la crisi en la qualitat de l’ocupació, a càrrec de Carlos Obeso.
  • Dimecres 27 de maig. L’emigració dels joves en temps de crisi, a càrrec de Pau Serracant.
  • Dimecres 10 de juny. La solidaritat cívica, a càrrec de Pau Vidal.
  • Dimecres 1 de juliol. Les classes socials a Catalunya en temps de crisi, a càrrec de Marina Subirats.

Consulteu el programa complet.

Per inscriure-s’hi cal trucar al telèfon: 93 400 53 59. Les places són limitades.

Cicle coproduït entre el Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa” i l’Associació Catalana de Sociologia.