Select Page

Benvolgudes i benvolguts socis,

A punt d’acabar aquest 2018, us fem arribar un nou número del Butlletí de l’ACS on incloem informacions de diverses activitats realitzades els darrers mesos, n’anunciem de properes, compartim publicacions recents dels nostres socis i sòcies i presentem grups de recerca de casa nostra. Esperem que sigui del vostre interès: Butlletí de Novembre – Desembre de 2018

Aprofitem per recordar-vos que el proper 15 de gener, a les 18:30, tenim el segon debat del cicle “Diàlegs ciència i ciutadania: una societat que avança” al Palau Macaya. En aquesta ocasió parlarem de “Els reptes de l’habitatge: dades, necessitats i solucions” amb intervencions a càrrec de Janet Sanz, Tinenta d’Alcalde per Urbanisme a l’Ajuntament de Barcelona, Sergio Nasarre, Catedràtic de Dret Civil a la Universitat Rovira i Virgili, i Arnau Andrès, de La Dinamo Fundació. Les places són limitades, per tant ja podeu apuntar-vos a través del següent enllaç:

https://obrasociallacaixa.org/ca/centros/palau-macaya/programacion/tematica-social/dialogos-ciencia-y-ciudadania-una-sociedad-que-avanza

 

Finalment, desitjar-vos unes bones festes i una millor entrada d’any per a què seguim avançant en aquest 2019 des de la sociologia a la millora de la nostra societat.

Junta de l’Associació Catalana de Sociologia