Select Page

Una altra de les novetats del 2018 és l’article Emergence of (Hybrid) Youth Cultures de Carles Feixa i Mònica Figueras a la revista JCR de 1er quartil Communication Theory

Feixa, C., & Figueras, M. (2018). Emergence of (Hybrid) Youth CulturesCommunication Theory, 28(2), 224-228. 

Resum

L’article s’aproxima a les teories sobre comunicació en i des d’Amèrica Llatina, a partir de l’obra de l’antropòloga mexicana Rossana Reguillo, en particular del seu llibre Cultures juvenils, publicats originalment el 2000 i reeditat el 2012, que ha tingut un gran impacte en els estudis culturals sobre comunicació i joventut. L’autora presenta un recorregut teòric-etnogràfic organitzat en cinc etapes: llegir la juventut, mapejar la identitat, interpretar la biopolítica, etnografiar les cultures emergents i repensar la ciutadania. Del cos a la tecnopolítica, Reguillo construeix un mapa hermenèutic a manera de guia de viajte cap a ls paissatges emergents i insurgents de la contemporaneïtat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA