Select Page

L’ACS ha decidit endegar un estudi sobre l’Impacte Social i la Transferència de la Sociologia a Catalunya, identificant i posant en valor les contribucions que fa la Sociologia a la societat. Més concretament, vol visibilitzar com el treball i el coneixement de la sociologia està servint a Catalunya per a adreçar d’una forma efectiva els grans reptes que afecten la població catalana.

Per aconseguir-ho, l’estudi planteja una metodologia que combinarà dades quantitatives de tall representatiu que es recolliran a través d’un qüestionari online, aproximacions qualitatives de tipus reflexiu i comprensiu i, finalment, una última etapa per identificar i explorar casos d’èxit. 

Aviat tots els socis i totes les sòcies rebreu el qüestionari d’enquesta online. Us convidem a que el respongueu i a que el compartiu entre les vostres xarxes entre els vostres coneguts/des i col.legues sociòlegs/ogues.

Els resultats de la primera fase seran presentats al VIII Congrés Català Internacional de Sociologia que es durà a terme els 17 i 18 d’abril a Girona.