Select Page
  1. Des de la Junta de l’ACS hem estat valorant possibles escenaris per tal de desenvolupar correctament el procés d’eleccions que teníem previst per aquests mesos de març i abril. Atès que les previsions per les properes setmanes són encara incertes, us comuniquem que el procés queda posposat. 

 

El nou calendari electoral és el següent:

– 1 al 30 de setembre: recepció de candidatures (a l’email acs@iec.cat)

– 1 d’octubre: publicació de les candidatures

– 14 a 29 d’octubre: període de votació electrònica

– 21 octubre: presentació pública de les candidatures a Presidència

– 29 octubre: Assemblea General i publicació dels resultats

 

Seguint els criteris establerts per l’Institut d’Estudis Catalans en aquests casos, animem a totes les persones que varen presentar les seves candidatures el passat mes de març, que tornin a presentar-se en funció del nou calendari.