Select Page

La Revista Internacional i Multidisciplinar de Ciències Socials (RIMCIS), International and Multidisciplinary Journal of Social Sciences, indexada a Scopus i Web of Science, i editada per alguns/es dels socis/es de l’ACS, té oberta una crida d’articles en en un Número Especial sobre el Covid19, “Aproximació a la crisi del Coronavirus des de les Ciències Socials”, coordinat per també per dues de les seves sòcies (Elisabeth Torras, Universitat de Barcelona (etorras@ub.edu), Garazi Lopez de Agileta,  University of Wisconsin-Madison (lopezdeaguil@wisc.edu)). 

 

Data límit per enviar articles: 30 d’abril de 2020

 

Número especial Juliol 2020

“Aproximació a la crisi del Coronavirus des de les Ciències Socials”

La situació actual i la gestió del Coronavirus està creant nous reptes que s’han de resoldre d’urgència, no només a nivell mèdic, sinó també a nivell de ciutadania.

El present número especial té com a objectiu fer visibles les diferents anàlisis i accions socials dels ciutadans que contribueixen a una millor gestió de la situació actual i, per tant, a oferir eines per superar les crisis presents i futures amb característiques similars.

Es tindran en compte articles des de diferents perspectives.

A causa de la importància per a la humanitat de publicar proves sobre com superar els reptes que planteja COVID-19, aquest número especial no aplicarà les regulacions de la revista que no permeten més d’una publicació amb la mateixa autoria / coautoria dins d’una Període de 24 mesos.

Coordinació: Elisabeth Torras, Universitat de Barcelona (etorras@ub.edu), Garazi Lopez de Agileta,  University of Wisconsin-Madison (lopezdeaguil@wisc.edu)