Select Page

El proper 30 de novembre s’acaba el termini de recepció de treballs de recerca del Concurs de joves sociòlegs/sociòlogues.

El concurs és obert a treballs escrits en català amb enfocament sociològic (de qualsevol dels estudis de ciències socials) d’estudiants graduats durant els darrers tres anys, estudiants de màster (o titulats durant els darrers tres anys) i estudiants de doctorat (o que hagin estat doctors durant els darrers tres anys). Considerant el concurs com una molt bona oportunitat per la promoció dels i les joves sociòlogues, us animem a difondre la convocatòria entre el vostre alumnat i als vostres departaments i facultats.

Trobareu les bases i l’accés a la presentació dels treballs en aquest enllaç

Qualsevol dubte que tingueu, poseu-vos en contacte amb la Secretaria: acs@iec.cat.