Select Page

L’European Sociological Association celebra aquest estiu el seu congrés bianual a la ciutat de Barcelona (https://www.europeansociology.org/esa-conference-2021-in-barcelona), aquest esdeveniment acull uns 3000 sociòlegs i sociòlogues de tot Europa durant tres dies per debatre sobre les diferents recerques i aspectes clau de la sociologia, és un espai de trobada, d’intercanvi i d’avenç científic molt important.

En aquesta edició s’ha creat un Hackathon que es desenvoluparà durant els dies 17 i 18 d’abril, obert a tothom. Un hackathon és un espai de treball intensiu on persones diverses s’apunten per treballar en equips les diferents propostes que sorgeixin, es proposen una sèrie de temes i cadascú treballa en equip (creat prèviament o allí mateix) sobre un dels temes. Les propostes que es presentin concursaran i un jurat decidirà quina és la proposta guanyadora.

En aquest link podeu trobar-ne més informació: https://www.europeansociology.org/esahackathon-registrations-open

La participació és gratuïta, tan sols cal que estigueu engrescats/des a dedicar el vostre temps al treball cooperatiu, a conèixer noves persones i a intercanviar idees creatives per poder-les desenvolupar durant el congrés.