Select Page

 

El proper 11 de novembrea les 19h es realitzarà l’acte de cloenda del Cicle de Seminaris de l’OEIAC (al Centre Cultural La Mercè (Girona).

L’objectiu d’aquest darrer esdeveniment del Cicle de Seminaris de l’OEIAC és tractar el tema de “La intel·ligència artificial i les seves (obscures) relacions amb el poder polític i militar”, i per això comptarem amb les inestimables contribucions dels professors Joan Manuel del Pozo (Universitat de Girona) i Ulises Cortés (Universitat Politècnica de Catalunya i Barcelona Supercomputing Center). En aquest acte de cloenda també farem un repàs dels diferents temes que s’han tractat al llarg del primer Cicle OEIAC per tal d’aportar reflexions i obrir preguntes sobre el futur de la IA i les seves consideracions ètiques i d’impacte social.

L’assistència és gratuïta i només cal una inscripció prèvia a l’esdeveniment per qüestions logístiques i degut a les restriccions COVID-19. Podeu fer la inscripció a través del següent formulari: https://forms.gle/xsyFGx9Z8SYvdbMZ8