Select Page

 

 

IMPACTE SOCIAL DEL PERIODISME: SÓN CERTES TOTES LES INFORMACIONS QUE ES PUBLIQUEN?

DIMECRES 10 DE NOVEMBRE DE 2021

La pandèmia actual ha accentuat un debat i una preocupació creixent de la ciutadania sobre la veracitat, o no, dels continguts que ens arriben a través dels mitjans de comunicació. Hem pogut observar com les aportacions i els continguts periodístics tenen un enorme impacte a la nostra societat, però, com podem saber si és cert tot el que ens arriba? En aquest debat analitzarem quin és l’impacte social del periodisme a través de tres veus expertes i aprendrem a seleccionar els continguts que ens arriben.

A càrrec de:

Dr. Carles Llorens, vicedegà de Comunicació de la Facultat Ciències de la Comunicació de la UAB

Dra. Elisabeth Torras, doctora en Sociologia, membre del projecte de recerca H2020 ALLINTERACT i portaveu del Comitè de Joventut del projecte Prevenció de les Violències de Gènere des d’una Formació Basada en Evidències Científiques

Moderat per:

Cristina Sánchez Miret, professora de Sociologia de la Universitat de Girona

Horaris

18.30 h

Comentaris

Presencial amb reserva i en diferit. Entrades disponibles. Consulta aquí el vídeo de l’acte a partir del dia 12 de novembre