Select Page

debatesEl proper dia 20 de març a les 17 h. a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa tindrà lloc la conferència de la Dra. Sonia Arbaci, professora de la Barlett School of Planning de la University College London amb el títol: “(Ethnic) Residential Segregation in European Cities: Are Welfare Regimes Making a Difference”.

La Dra. Arbaci té un ampli coneixement sobre la planificació urbana, l’habitatge i les questions socials i urbanes. Ha treballat en diversos països a Europa i als Estats Units com urbanista tant en l’àmbit públic com privat i impartint docència.

Els seus interessos de recerca s’han centrat en l’estudi dels processos urbans i desigualtat urbana (segregació étnica, habitatge, mobilitat social, gentrificació i polítiques urbanes) amb especial artenció als països de l’Europa del Sud.

Aquesta conferència forma part del cicle International Sociological Debates at the University of Barcelona (ISDUB) organitzat pels grups de recerca consolidats de la UB vinculats a la sociologia i a la qual li dóna suport l’ACS.

Per més informació:

http://www.ub.edu/sociologia/isdub/pdf/Abstractsoniaarbaciisdub.pdf

http://www.ub.edu/sociologia/isdub/programa.html