Select Page

Raimon Bonal i de Falgàs

Biografies

Biografia a la Gran Enciclopèdia Catalana

Biografia a l’Ajuntament de Canet de Mar

Los estudios urbanos de Raimon Bonal y Joan Costa. Para una reintroducción de los materiales para una política municipal hoy, per Alejandro Morcuende González a Biblio 3W. Revista Bibliográfica de Geografía y Ciencias Sociales el 2016

 

Obra

Bonal, R. (2005). Assaigs de sociologia compromesa. Lleida: Pagès.

Bonal, R. (1997). Manual de sociologia del treball. Barcelona: Edicions de la Universitat de Barcelona.

Bonal, R., i Caparrós, N. (1994). El col.lectiu dels borderline o límits. Entre la coherència teòrica i la marginació pràctica. Barcelona: Associació Ginesta.

Bonal, R., i Ros, A. (1992). La representació social de la justícia. Barcelona: Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Bonal, R. (1991). La pedagogia al carrer. Barcelona: Claret.

Bonal, R., Esteve, M., i García, M. (1990). La situació social de la vellesa i la transició de l’escola al treball. Mataró: Càritas interparroquial.  

Bonal, R. (1987). Les S.A.L. a Catalunya. Les Societats Anònimes Laborals, embrió d’una nova figura empresarial. Barcelona: Fundació Jaume Bofill.

Bonal, R., i Costa, J. (1986). La població reclusa a Catalunya. Dades pera un treball social penitenciari. Barcelona: Direcció General de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació. 

Bonal, R., i Costa, J. (1982). Reflexions entorn al creixement urbà-suburbial. Barcelona: Fundació Jaume Bofill. Dptm. d’Estudis.

Bonal, R., i Costa, J. (1980). La inadaptació al Maresme. Mataró: Patronat Pro-recuperació de Subnormals de Mataró i Comarca.

Bonal, R., i Costa, J. (1979). La delinqüència juvenil, avui. El cas de Mataró. Barcelona: Fundació Jaume Bofill.

 

 

Comiats a la premsa

Ha mort Raimon Bonal, a Vilaweb

Raimon Bonal, sociólogo, a El País