Select Page

Salutació de la presidenta

Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies,

L’actual junta de l’Associació Catalana de Sociologia s’ha configurat amb grans objectius de participació oberta i d’internacionalització, donant continuitat al treball que ja s’havia fet a l’anterior junta presidida pel Dr. Fidel Molina.

En aquesta línia, estem treballant per acomplir la plasmació dels Estatuts i el Codi ètic com a principis fonamentals de l’associació, marcant-se dos objectius per anar més enllà. Per una banda, ressaltar la referencialitat de l’ACS al servei de les principals demandes i interrogants de la societat catalana, tot entenent que la tasca dels i les sociòlogues ha de ser la de posar les evidències científiques a l’abast de la ciutadania i generant espais de debat que ens permetin aprofundir en les principals demandes de la nostra societat. I, per altra banda, obrir l’associació i connectar-la amb les principals associacions científiques internacionals, així com determinar una presència clara a la Federación Española de Sociología.

Amb tots aquests objectius confiem treballar intensament per seguir fomentant una associació oberta, participativa i dialogant, que permeti posar la sociologia al servei de la ciència i de la ciutadania.

Ben cordialment,

Marta Soler i Gallart
Presidenta de l’Associació Catalana de Sociologia