Select Page

Ens plau comunicar-vos que s’obre el període de votació electrònica des d’avui i fins al dia 14 de juliol a les 13:00 hores per escollir la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Sociologia.Per votar, heu d’entrar a: https://acs.votacions.iec.cat. També s’hi pot accedir des del web de la Societat.Trobareu aquí un tutorial per consultar els passos que cal seguir.Podeu consultar el document amb les dues candidatures a Presidència i amb les candidatures a la Junta Directiva de l’ACS (veure el document PDF adjunt).Els resultats es faran públics durant l’Assemblea en el marc del Congrés Català Internacional de Sociologia.

 

Aquí teniu les candidatures:

Candidatures Presidència i Junta ACS 2023

I els seus programes electorals:

Programa electoral Teresa Sordé Martí

Programa electoral Roger Campdepadros Cullell