Select Page

Ja està obert el XXIVè Concurs de Joves Sociòlegs 2020

 

Cartell_Concurs_Joves_Sociolegs_2020 (2)

 

El concurs fou instituït l’any 1996 per l’Associació Catalana de Sociologia, està integrat en els premis que atorga l’Institut d’Estudis Catalans. Des d’aleshores s’ha organitzat de manera ininterrompuda.

Ofert a un treball inèdit, escrit en català, d’investigació sociològica, teòric o empíric. Se’n valorarà l’enfocament innovador, el rigor metodològic i la solidesa argumental.

Poden participar en aquesta convocatòria els graduats en els darrers tres anys, els estudiants de màster (o titulats en els darrers tres anys) i els estudiants de doctorat (o que hagin estat doctors en els darrers tres anys).

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC, al qual caldrà adjuntar el treball en PDF, un certificat d’estudis i una còpia del DNI. El comprovant de la tramitació telemàtica s’ha d’enviar signat a premis@iec.cat.

Podeu consultar les bases del premi en aquest enllaç.

El termini per presentar les candidatures acaba

el 29 de novembre de 2019, a les 13 hores.