Select Page

El Palau Macaya de La Caixa i l’ACS coorganitzem i us presentem el cicle de Diàlegs

Nous reptes per a una societat en transformació

de la temporada 2019-2020 que tenen lloc al Palau Macaya.

El primer d’aquesta sèrie de diàlegs serà el 15 de gener de 2020 a les 18.30h a la Sala Gran del Palau Macaya i portarà per títol

Ens relacionem de forma diferent? El canvi de la intimitat a través de la tecnologia

 

La primera sessió del cicle se centra en la transformació de la intimitat a través de la incorporació de les noves tecnologies, a través de l’anàlisi dels riscs i les oportunitats que el mon de les noves tecnologies ofereix als nous models de relació. Ens hem relacionat sempre de la mateixa manera però hem canviat el canal? O bé, la incorporació de les noves tecnologies a la vida quotidiana, suposa un gir en les formes de relació interpersonal? Aquests interrogants seran analitzats per tres experts, amb els quals podrem conèixer els riscs que suposa per als nois i noies adolescents aquesta transformació, aprofundirem sobre ciberseguretat i comprendrem les oportunitats que aquest nou model potencia per la transformació de les relacions. 

Correrà a càrrec de:

  • Sr. Oriol Torruella Torres, Director general del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. És advocat expert en noves tecnologies amb més de 15 anys d’experiència en el sector. És llicenciat en Dret a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té un postgrau en Dret de les Tecnologies de la Informació per ESADE. Entre el 2001 i el 2009 va ser advocat en diversos despatxos professionals.
  • Dra. Cristina Pulido, professora de Periodisme i Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctora en Comunicació, Art I Educació (UB, 2010). Ha realitzat estàncies d’investigació al Departament of Information Studies a University of California Los Angeles (2008). És membre del grup d’investigació “Gabinete de Comunicación y Educación” de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves principals línies d’investigació son els usos socials dels new media, els riscs a internet per la infància i l’adolescència, des de les perspectives de gènere des dels mitjans.
  • Dra. Natàlia Cantó, Sociòloga per la Universitat Oberta de Catalunya i investigadora del grup PROTCIS (Processos d’Obertura i Tancament Culturals i Socials) de la UOC centrat en l’exploració dels processos d’obertura i tancament socials i culturals en diferents àrees de la societat contemporània des d’un punt de vista de la sociologia —teòrica i històrica— i dels estudis culturals, focalitzant la recerca en les maneres com construïm relacionalment tant les nostres experiències individuals i col·lectives.

Tot i que és gratuït cal inscriure’s perquè hi ha places limitades. Ho podeu fer en el següent enllaç. 

Us hi esperem!!