Select Page

El Parlament de Catalunya ha estat el primer parlament del món que ha legislat i ha aprovat per unanimitat de totes les formacions la incorporació de la violència de segon ordre. El pas endavant en la seva legislació pionera ha marcat un referent internacional que permetrà a institucions i organismes començar a posar mesures efectives per protegir a qui protegeix a les víctimes.

A càrrec de:

Laia Rosich, directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes

Dra. Ana Vidu Afloarei, actualment a la Universitat de Califòrnia Berkeley amb un contracte Marie Sklodowska-Curie. És cofundadora de la Xarxa Solidària de Víctimes de Violència de Gènere a les Universitats (online)

Marisa Fernández Gálvez, advocada feminista, especialitzada en drets de les dones, violències masclistes, drets sexuals i reproductius. Ha estat presidenta de l’Associació de Dones Juristes i coordinadora de la Comissió d’Igualtat i Violència

Moderadora:

Cristina Sánchez Miret, professora de Sociologia de la Universitat de Girona

DIMECRES 6 D’OCTUBRE DE 2021

Horaris

18.30 h

Comentaris

Presencial amb reserva i en diferit. Consulta aquí el vídeo de l’acte a partir del dia 8 d’octubre.

Entrades disponibles aquí.

COORGANITZAT AMB

Logo Observatorio Social web petit