Select Page

El president de l’Associació Catalana de Sociologia (Filial de l’Institut d’Estudis Catalans) i la degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es complauen a convidar-vos a l’acte del lliurament de la II edició del Premi Catalunya de Sociologia, que en aquesta edició corresponent a 2011 ha estat atorgat a la Dra. Marina Subirats en reconeixement a la seva trajectòria científica i professional.

El premi es lliura el dia 9 de juny a les 19 h a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Un cop finalitzat l’acte se serveix un sopar fred als jardins Mercè Rodoreda (carrer del Carme 47, 08001 de Barcelona).

L’assistència a l’acte exigeix inscripció prèvia emplenant la butlleta abans del dia 30 de maig. L’aforament de la sala és limitat, els participants a l’acte es registraran per ordre d’inscripció. No s’admetrà cap assistent sense confirmació de la inscripció.