Select Page

Del 6 al 10 d’agost tindrà lloc el 11è Seminari d’Investigació Sociològica i Política del CIS en col.laboració amb el Real Colegio Complutense a la Universitat de Harvard.

Estan obertes les inscripcions i hi ha disponibles 15 beques de viatge per a finançar desplaçament i allotjament. Les beques es donen en base al CV. Podeu trobar els requeriments així com el programa del Seminari al següent link: http://www.cis.es/cis/opencms/ES/6_formacion/CursoHarvard/index.jsp

L’objectiu del Seminari és familiaritzar els participants amb els desenvolupaments teòrics, metodològics i empírics més avançats a les Ciències Socials. Les sessions estan dirigides per reconeguts investigadors/es, majoritàriment d’universitats nordamericanes. Han confirmat la seva participació els següents investigadors/es:

  • Ruth Aguilera (D’Amore-McKim School of Business, Northeastern University, Boston);
  • Emilio J. Castilla (Associate Professor, Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology);
  • Peter Hall (Kennedy School of Government, Harvard University);
  • Mark Hugo López (PEW Research Center. Washington, DC);
  • Erin Kelly (Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology)
  • Michele Swers (Department of Government, Georgetown University);
  • Michèle Lamont (Department of Sociology. Harvard University.); Sebastián Royo (Suffolk University), y
  • Rodolfo Gutiérrez (Departamento de Sociología de la Universidad de Oviedo)

 

Al seminari també ofereix la possibilitat que els i les assistents presentin el seus work in progress  o resultats de papers, tesines o tesis. Essent una bona oportunitat per a exposar-ho i per rebre feedback d’algun dels investigadors convidats, així com de la resta de participants del seminari.