Select Page
Del 4 al 6 de setembre de 2019 tindrà lloc el IXè Congrés sobre Migracions al Campus Bellaterra-UAB. El congrés l’organitza CER-Migracions de la UAB amb el recolzament de la Red de Excelencia de Estudios Migratorios. 
Sota el lema “Fronteres, Mobilitats i Exclusions” s’oferiran diferents formats de difusió i anàlisi científica (simposis, debats, workshops específics, dues taules rodones i una conferència plenàries), així com activitats culturals vinculades a la mateixa temàtica. 
Aquest congrés es dirigeix principalment a personal investigador en diferents estadis de la seva carrera, alumnat de doctorats i màsters. S’espera que també sigui d’interès per a professionals i administracions que treballin en qüestions sobre gestió de les mobilitats, ciutadania i inclusió social. 
Es poden enviar propostes de comunicacions fins al 28 de febrer de 2019. 
Podeu trobar tota la informació sobre inscripcions, enviament de comunicacions, programa, etc., a la web del congrés