Select Page

Una sèrie de professors/es de la UAB han organitzat el 10 de desembre a la 13h. un Cinefòrum del documental “El sopar” amb la participació de Pere Portabella, el director del mateix, a la Sala Cinema UAB.

El 1974, el mateix dia de l’execució de Salvador Puig Antich, Pere Portabella roda la pel.lícula “El sopar”, on cinc presos polítics que han complert llargues condemnes intercanvien les seves experiències a la presó. 

El 2018, en Pere Portabella inclou una addenda on incorpora una filmació a l’Oriol Arau, l’advocat de Puig Antich rodada el 13 de novembre de 1974. 

Al col.loqui posterior a la projecció participaran el mateix Pere Portabella, una representant de l’Associació Catalana pels Drets Civils, estudiants i professorat del Departament de Sociologia de la UAB. 

Col.laboren Cultura en Viu-UAB, i Films 59.