Select Page

Aquest 13 de desembre es va iniciar el cicle de conferències “Societat, Universitat i Empresa” a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. 

L’objectiu del cicle és debatre un seguit de temes i qüestions que, enfocades d’una manera adequada, poden contribuir a la igualtat entre homes i dones, a la sostenibilitat o a la democràcia, al mateix temps que al desenvolupament econòmic i a l’èxit empresarial.

Als graus acadèmics, així com al món econòmic i social, són igual d’importants els coneixements i destreses tècniques com la contemplació d’uns valors comuns, d’equitat i cohesió social. El cicle vol contribuir a vincular i relacionar progrés econòmic i social, vol contribuir a la reflexió i el debat sobre diferents maneres de dur-ho tot a terme sense renunciar a un o altre aspecte.

El programa és el següent:

  • 13 de desembre. Cooperativisme. Cap a l’èxit econòmic i social
  • 14 de març. Dona i empresa. Cap a la igualtat a l’empresa
  • 25 d’abril. Ecologia i empresa. Viabilitat econòmica de projectes ecologistes

 

El cicle ha estat organitzat des de l’Àrea de Sociologia del Departament d’Empresa, amb el recolzament del Deganat de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i de la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona.