Select Page

Els propers 1 i 2 de març de 2019 tindrà lloc a la Universitat de València el 1er Congrés Internacional Ciència, Feminisme i Masculinitats (CICFEM). Un congrés centrat en les evidències científiques relacionades amb el feminisme i amb les noves masculinitats. El congrés es planteja superar l’exclusió, discriminació i desigualtats de les dones, així com la superació de l’assetjament sexual i la violència de gènere, als àmbits científic i acadèmic.

Les dones tenen el dret a conèixer quines són les evidències científiques sobre la seva situació i a crear altres evidències noves. L’exercici d’aquest dret potenciarà molt el feminisme, la igualtat i la superació de les violències de gènere.

El plaç per enviar comunicacions és el 25 de gener

Més informació a la web: https://cicfem.wixsite.com/cicfem-inicio