Select Page

La Research Network 11 – Sociologia de les Emocions de la European Sociological Association organitza, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Sociologia, la 9th Midterm Conference on Emotions, que tindrà lloc a Barcelona, del 26 al 28 d’agost de 2020.

Trobareu adjunt el Call for Abstracts que inclou tots els temes rellevants del camp de la sociologia de les emocions. Es poden enviar abstracts (en anglès), que no excedeixin 300 paraules, a esarn11midterm2020@gmail.comfins al 15 de març de 2020.

Conjuntament amb la conferència s’organitza un PhD Student Workshop que tindrà lloc el 25 d’agost, a càrrec de Yvonne Albrecht (Humboldt Universität Berlin) i Natàlia Cantó-Milà (UOC). Si hi voleu participar, indiqueu-ho clarament en la vostra proposta i envieu, també, una breu descripció (una pàgina) del vostre projecte de recerca de doctorat.

Es notificarà l’acceptació dels abstracts seleccionats i s’informarà sobre les inscripcions a finals d’abril.

Esperem trobar-vos a la nostra conferència! I, si us plau, sentiu-vos lliures de difondre el Call for Abstracts dins de les vostres xarxes.

Coordinadors de l’ESA RN11: Yvonne Albrecht (y.albrecht [at] hu-berlin.de); Alberto Martin Perez (amartinperez [at] ub.edu); Natàlia Cantó-Milà (ncantom [at] uoc.edu); Nina Margies (margiesn [at] hu-berlin.de)

Per a més informació, seguiu aquest enllaç.