Select Page

El catedràtic de Sociologia de la UB Diego Torrente Robles acaba de publicar el llibre Seguridad pública y privada

En un entorn d’incerteses i riscos creixents, la seguretat és un atribut de la vida individual i col·lectiva cada vegada més preuat. Però també més complex de diagnosticar i gestionar. Seguretat pública i privada és una obra de referència per a qui vulgui entendre què és la seguretat ciutadana, com està canviant, i quines alternatives de gestió existeixen. Aborda el paper del sector públic, privat i social de la seguretat, les seves dinàmiques, i també, de forma novedosa, les polítiques de seguretat i la seva avaluació.

Amb un estil acadèmic i sociològic, es tracta d’un manual avançat escrit pensant en estudiants i professors de Sociologia i Criminologia, professionals de la seguretat, i gestors públics. Hi ha una versió en paper i en format ebook que es pot trobar en aquesta pàgina web de l’editorial.