Select Page

La FES ha impulsat de la mà d’en Luís Ayuso (Universidad de Málaga) l’Escola de Doctorat (@escuela_fes), una iniciativa per acompanyar, recolzar i proporcionar formació complementària els i les alumnes de doctorats de Sociologia d’arreu de l’estat espanyol, i part de l’estranger, per ajudar-los en el seu període de formació i realització de la seva tesi doctoral. La inscripció és gratuïta, i no substitueix els programes de doctorat existents, sinó que els complementa. S’ha concebut com un punt d’encontre entre els i les doctorands i espai de formació.
Més informació a la web de la FES: https://fes-sociologia.com/Actividades/formacion-eventos/escuela-de-doctorado

I al seu twitter: @escuela_fes
“Escuela de Doctorado de la FES surge para acompañar y dar visibilidad al trabajo silencioso de muchos de nuestros doctorandos/as de sociología”.