Select Page

Dilluns, 22 de novembre.

 El Colpis, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Sociologia i el patrocini de la Fundació La Caixa, presenta la publicació Notes per a una història de la ciència política i de la sociologia catalanesescrit pel Dr. Josep Maria Reniu, la catedràtica Marta Soler i la sociòloga Eulàlia Solé. Una obra amb la qual hem volgut repassar la història de la ciència política i de la sociologia a Catalunya i també la de les nostres entitats, el Colpis i l’ACS. 

“La missió d’aquest llibre és afixar aquesta memòria, per tal que les noves generacions puguin conèixer l’origen de l’aventura intel·lectual que van iniciar quan es van inscriure a la facultat; que puguin reconstruir d’on provenen els seus marcs teòrics i les seves tècniques aplicades. Aquesta és la motivació que ha mogut el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia i l’Associació Catalana de Sociologia a sistematitzar-ne la memòria i fer balanç de les nostres disciplines a Catalunya”. Dr. Jordi Pacheco, degà del Colpis.

El llibre serà presentat dilluns 22 de novembre, a l’Institut d’Estudis Catalansa les 18.30h. Comptarem amb la participació dels tres autors, del degà del Col·legi, el Dr. Jordi Pacheco, i de la Dra. Olga Serradell, membre de la Junta de l’ACS. Es tracta d’un acte mixte que es podrà seguir tant de manera presencial com en línia, prèvia inscripció.

Enllaç a Colpis