Select Page

LES PROPOSTES POLÍTIQUES SE SUSTENTEN EN EVIDÈNCIES CIENTÍFIQUES?

DIMECRES 15 DESEMBRE DE 2021

Se sustenten en evidències científiques les propostes polítiques o bé són opinions o voluntats de les persones que ens representen? L’actual situació excepcional ha evidenciat les diferències entre les polítiques basades en evidències científiques i aquelles que, en canvi, s’han basat en ocurrències. Analitzarem l’impacte social de les unes i les altres i aportarem les claus per tal d’aprendre a identificar les polítiques que tenen una base científica al darrere.

A càrrec de:

Lorenzo Melchor, analista de polítiques públiques a la unitat Coneixement per fer Polítiques: Conceptes i Mètodes del Centre Comú de Recerca (JRC) de la Comissió Europea.

Joaquim Calbó, doctor en Bioquímica. Gestor de projectes científics al Centre de Regulació Genòmica (CRG). Tresorer de l’associació Ciencia en el Parlamento

Dra. Kat Smith, professora de Política de Salut Pública de la Universitat de Strathclyde (Glasgow). Professora honorària de la Universitat d’Edimburg i coeditora en cap de la revista interdisciplinària Evidence & Policy

Moderadora: Cristina Sánchez Miret, professora de Sociologia de la Universitat de Girona

Horaris

18.30 h

Comentaris

Presencial amb reserva i en diferit. Entrades disponibles. Consulta aquí el vídeo de l’acte a partir del dia 17 de desembre.

Traducció simultània de l’anglès al català.

ORGANITZAT PER

El Observatorio OK

COORGANITZAT AMB

ASSOCIACIO CATALANA DE SOCIOLOGIA

EN COL·LABORACIÓ AMB

Periodico web web