Select Page

Benvolguts, benvolgudes,

Des del Grup de Treball de Gènere de l’ACS ens plau convidar-vos a la jornada intercongressual sota el títol “Anàlisi Sociològica del Metoo a la Universitat: problemes i actuacions”, que tindrà lloc demà dimarts 22 de novembre de 09.30-19.15h, a la sala Pere i Joan Coromines, Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (s’adjunta programa).

Podeu fer la vostra inscripció d’assistència:  https://www.iec.cat/jornades/metoo2022.asp 

L’entrada és gratuïta per a tothom.

 

Com sabeu, el Metoo Universitat es va crear al mateix temps i en coordinació als Estats Units i aquí, i després s’ha anat estenent per altres països.

La jornada està adreçada a professorat/investigadors de sociologia, professionals de sociologia i estudiants i comptarà amb veus molt diverses de persones que s’han alçat contra la violència de gènere i la violència de gènere aïlladora a les universitats. La modalitat de l’acte serà presencial, i combinarà espais de presentació de comunicacions amb conferències i taules rodones.

Esperem que la proposta sigui del vostre interès i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Salutacions cordials,

Elisabeth Torras-Gómez

Coordinadora del Grup de Treball de Gènere