Select Page

Davant les denúncies de presumpte assetjament sexual d’un conegut sociòleg a vàries investigadores que han aparegut a la premsa, l’Associació Catalana de Sociologia reafirma el seu posicionament en contra d’aquesta mala conducta, que condemna sense escletxes ni excepcions. Per tal de seguir treballant per superar tot assetjament sexual en l’acadèmia, l’ACS declara:  

  1. Que ja va incloure en el seu Codi Ètic el compromís contra l’assetjament sexual, la revictimització i la violència de gènere aïlladora (VGA), instant als seus membres, congressistes i col·laboradors/es que en prenguin partit.  
  1. El co-lideratge a nivell mundial de l’ACS en la recerca científica contra les violències de gènere, incloent la proposta contra la VG i la VGA que fou aprovada per lAssociació Europea de Sociologia