Select Page
Des de la Societat Catalana de Matemàtiques i l’Associació Catalana de Sociologia ens plau convidar-vos al Cinefòrum sobre Alan Turing: Enigma. Un debat interdisciplinari sobre les contribucions d’Alan Turing i el context social i polític que va viure. L’acte serà introduït per Marta Soler (sociòloga, Ub) i Xavier Xarles (matemàtic, UAB) les quals introduiran els elements més rellevants pel debat que posteriorment s’obrirà a totes les persones assistents. Per això cal haver vist la pel·lícula prèviament.
 
El cinefòrum tindrà lloc el dia 26 d’abril a les 18:00 h a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans i és obert a totes les persones de les diferents disciplines del coneixement. D’aquesta manera també convidem al membres del departament de sociologia interessats a participar-hi.
L’entrada és gratuïta per a tothom, per assistir-hi només heu de registrar-vos a través del següent formulari:  https://www.iec.cat/jornades/cineforum2023.asp
 
Us hi esperem.

Salutacions cordials,